За нас

Човекът и билките

Благодарение на умовете на милиони хора са създадени уникални рецепти. Предавани са от поколение на поколение, като едновременно с това са доразвивани и усъвършенствани. Билките като естествен продукт отлично се усвояват от човешкото тяло, като лекуват човешките органи, без странично вредно действие. За това някой хора предпочитат лечението с билки. Билколечението е неразделно свързано с човека през целия му жизнен път от векове за векове. Българския народ е един от най-старите народи на земята. Още от древни времена нашите прадеди са използвали билки за лечение и са известни с познанията си по народна медицина.

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО. Искрено се надяваме да възвърнем вярата на българина в народната медицина и да помогнем за изцелението на много болни хора.

Недопустимо е да живеем в страна пълна с естествени природни лечебни продукти (билки) и да не се възползваме от тях за нашето лечение. Билките, които използваме за нашите рецепти са събирани от стари и изпитани билкари – от майката природа и родните балкани. Лечението с билки е по-бавно, но в повечето случаи водещо до 100% излекуване без нежелани странични ефекти които често се получават при използването на химическите лекарства. Лечението с билки е синхронизирано или степенувано с имунната система на човека, без да има никакво подтискащо въздействие върху нея.

Ирисова диагостика

По човешкото тяло съществуват многобройни знаци по които може да се открият миналите и сегашните заболявания и да се останови наличието на наследствените предразположения. Такъв источник на информация например е ириса на човешкото око. Той дава 98 % точна и 100 % успешна диагноза за човешкото заболяване. Такава апаратура, която да се сравни с човешкия ирис, не само че няма, но и скоро няма да бъде открита.

Ирисовата диагностика представлява научна диагностика. Известна и практикувана в много страни по света (сред които са Русия, Америка, Китай) изключваща всякаква връзка с екстрасенси, феноменални и паранормални явления. Метода на диагностиката е безвреден, безболезнен и без странични явления, а точността му дава гаранция за сигурно и ефикасно лечение. При ирисовата диагностика се дава абсолютно цялостна картина за здравословното състояние на човешкото тяло. По този начин се определя първопричината за заболяването.