Билкови смеси

ПОДАГРА

Подаграта е болест, при която е нарушена обмяната на пикочната киселина и се проявява с пристъпи от силни болки и подуване на ставите. Появата на заболяването се благоприятства от начина на хранене и на живот – употреба на изобилна храна, /особено месо/ животински вътрешности и алкохол. Влияние има и състоянието на нервната система. Болестта протича остро или хронично, като обикновено острата форма преминава в хронична. Характерен е острият пристъп, който много често настъпва след обилно нахранване, психическо вълнение или физическо натоварване. Болният се събужда през нощта, със силни болки в големия пръст на крака, които се разпространяват по целия крак. Ставата се подува, зачервява и е много чувствителна на допир.
Вижте още информация за подаграта

Действие: Подобрява работата на бъбреците и черния дроб, изхвърля се повишената пикочна киселина с което трайно и сигурно се лекува подаграта.

Диета: Вегетарианска храна, млечно растителна с повече плодове и зеленчуци (много полезни са картофите). Да се избягва тлъсто, карантия.

Пакет - Съдържанието на пакета стига за месец и половина. - цена: 10лв.
Начин на употреба и дозировка: 2 (две) супени лъжици от билките се варят 5мин. в 500гр. вода. След изстиване се прецежда и пие по 100гр. 3 пъти на ден преди ядене.

Продукти