Билкови смеси

БЪБРЕЦИ

Продукти Бъбречните камъни се състоят от вещества, които урината съдържа в естествено или неестествено състояние. Те имат различна форма, големина и състав: уратни, оксалатни, фосфатни и смесени.
- Уратните камъни са твърди, гладки и с кафяв цвят.
- Оксалатните са грапави и много твърди.
- Фосфатните камъни са белезникави, по-големи от останалите и лесно трошливи.
Камъните могат да се намират в самия бъбрек, в бъбречното легенче, в пикочопровода или пикочния мехур. Причините за образуването им са: нервната система, обмяната на веществата, възпалителни заболявания на пикочните пътища. Също така преяждане, заседнал начин на живот, затлъстяване, употребата на твърда вода за пиене и не на последно място наследственото предразположение.

Действие: Билките, които са подбрани имат противовъзпалително, антисептично, диуретично действие и участват в обмяната на фосфатите. Лекуват и подобряват функцията на бъбреците. Те разтапят камъните постепенно и ги изхвърлят под формата на мътилка, така лечението е продължително, но без болки и кризи.

Пакет - "БЪБРЕЦИ С ПОДОБРЯВАНЕ УРИНООБРАЗУВАЩА ФУНКЦИЯ" (за подобряване функцията на бъбреците) съдържанието на пакета стига за месец и половина цена: 10лв.

Начин на употреба: Две супени лъжици от билките се варят 5 минути в 500 гр.
вода. След изстиване се прецежда и пие по 100 гр. три пъти на ден 10 мин преди ядене.

Пакет - "БЪБРЕЦИ" (за стопяване на камъните) съдържанието на пакета стига за месец и половина цена: 10лв.
Начин на употреба: Две супени лъжици от билките се варят 5 минути в 500 гр. вода. След изстиване се прецежда и пие по 100 гр. три пъти на ден 30 мин преди ядене.
Важно: при болки дозата може да се увеличи двойно, а при криза или заседнал камък в уретера може да ползвате течността.

Капсули - "БЪБРЕЦИ" (за стопяване на камъните) 90 броя. цена: 10лв.
Начин на употреба: Три пъти на ден по една капсулка преди ядене.

Течност - "КАМЪК В УРЕТЕРА" (използва се при бъбречни кризи) 100мл. цена: 5лв. за 1 бройка.
Начин на употреба и дозировка: Към течността се прибавя сока от два лимона и се изпива наведнъж. След това се изпива двойна доза от билките за бъбреци.

Продукти